Inicio » Candidatos » Ofertas de trabajo » Gerente - Fundación

Notificaciones de ofertas de empleo

Reciba notificaciones por email cuando publiquemos una oferta de empleo acorde a sus intereses profesionales.

Quiero ser notificado

Oferta de empleo

Gerente - Fundación

Barcelona

Empresa
Seleccionem per a Fundació Privada de caràcter socioeducatiu i sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona i d'àmbit autonòmic.
Descripción del puesto
En dependència directa del President de la Fundació, s'encarregarà, juntament amb ell i a nivell extern, de representar l'entitat davant les Institucions i Organismes Públics i Privats i, a nivell intern, serà el màxim responsable de la gestió integral de l'Entitat, assumint el lideratge de totes les àrea de gestió de la Fundació (administrativa, financera, comercial, màrqueting i comunicació externa i recursos humans) havent d’impulsar proactivament la captació i obtenció de fons i recursos econòmics per a la gestió i difusió dels Projectes socioeducatius i culturals.
Perfil
Cerquem un professional amb Titulació en Administració i Direcció d'Empreses amb domini del català i l’anglès i amb un mínim de dos anys d'experiència professional en gestió de Finances i Projectes en organitzacions o entitats sense ànim de lucre. El candidat /a haurà d'aportar una clara orientació comercial amb una especial vocació i sensibilitat per a la gestió de projectes socials, així com una excel•lent capacitat d'organització, negociació, planificació, lideratge i habilitats socials. Sòlids coneixements, fent especial èmfasi en l'àrea comptable, laboral, comercial i màrqueting.
Ofrecemos
Incorporació a Fundació Privada sense ànim de lucre amb interessants perspectives de creixement. Excellent clima laboral. Retribució salarial negociada de forma individual segons els valors aportats pels candidats.

Compartir esta oferta de trabajo

Subir